web analytics
Workshop: Managementul întreprinderilor de economie socială, 14.10.2017, Timișoara

Asociația CRIES organizează în data de 14 octombrie 2017 un workshop pe tema managementului întreprinderilor de economie socială.

Principalele aspecte care vor fi discutate în cadrul workshopului se referă la sustenabilitatea socială și financiară a întreprinderilor de economie socială și cum pot fi obținute acestea prin dezvoltarea unor practici democratice de management.

Durata medie a evenimentului este prevăzută pentru 2 ore, intervalul orar 14.00-16.00.

Din partea asociației CRIES va participa Mihaela Vețan, președintele asociației. Invitata întâlnirii este Paula Bora, una dintre participantele la programul internațional de formare în domeniul economiei sociale și solidare, organizat în luna septembrie în Cehia, Grecia și Bulgaria, în cadrul proiectului Social and Solidarity Economy in Europe: affirming a new paradigm through IVET curricula innovation. Asociația CRIES este partener național în cadrul proiectului.

La finalul atelierului, participanții sunt invitați să deguste din produsele pe care Paula Bora le realizează în propria gospodărie din Țara Hațegului, cunoscute sub marca Cămara din Totești.