web analytics
Timișoara sărbătorește Ziua Internațională a Asistenței Sociale, 21 martie 2017

În fiecare an, pe data de 21 martie, se sărbătorește la nivel internațional Ziua Mondială a Asistenței Sociale. Tema din acest an, stabilită de Federația Internațională a Asistenților Sociali, este ”Promovarea sustenabilității comunității și mediului”.

Direcția de Asistență Socială Comunitară a Municipiului Timișoara, împreună cu parteneri din comunitate, organizează mai multe acțiuni cu această ocazie.

Astfel, în data de 21 martie a.c., timișorenii sunt invitați în Piața Libertății, între orele 13.00-15.00, pentru a afla mai multe informații despre ce înseamnă asistența socială, despre serviciile existente în comunitate și cazuri de succes. Specialiști din serviciile publice și private îi vor întâmpina pe trecători în tricouri albastre și le vor înmâna celor care se alătură campaniei baloane cu mesaje de susținere a asistenței sociale.

Totodată, în perioada 21-28 martie a.c., Asociația CRIES va coordona campania Promotori ai asistenței sociale în Timișoara, în cadrul căreia mai multe persoane reprezentative din domeniu și beneficiari sociali au fost invitați să se exprime despre rolul și importanța asistenței sociale.

Comunicatul de presă al evenimentului poate fi consultat aici: http://www.primariatm.ro/epress.php?epress_id=11104.