web analytics
Întâlnire de finalizare a proiectului Be part of CSA!, 21-23 noiembrie 2016, Timișoara

În perioada 21-23 noiembrie 2016 asociația CRIES a organizat la Timișoara ultima întâlnire de lucru în cadrul proiectului Be part of CSA!,întâlnire la care au participant persoane din 7 țări europene: Italia, Franța, Germania, Polonia, Republica Cehă, România, Ungaria. În cadrul întâlnirii s-au analizat principalele rezultate obținute, dar și posibilitatea de multiplicare a acestora la nivel european. Programul de training Be part of CSA! va fi implementat sub formă pilot și în alte țări europene. Mai multe organizații s-au arătat interesate totodată să traducă broșura și filmul realizate în cadrul proiectului.

Reamintim că principalele rezultate obținute în cadrul proiectulu au fost:

- dezvoltarea unui program modular de formare (4 module) referitoare la agricultura susținută de comunitate și modalități de dezvoltare a acesteia;
- testarea programului de formare și facilitarea schimbului de experiență între cursanți cu background diferit (consumatori, producători);
- realizarea unor materiale de training și informare, care vor permite multiplicarea programului de formare (broșura Be part of CSA!, filmul de promovare a agriculturii susținute de comunitate).

Proiectul Be part of CSA! este co-finanțat prin programul Erasmus+, în perioada noiembrie 2014-noiembrie 2016. Asociația CRIES a fost partener național, în calitate de promotor în România al parteneriatelor de solidaritate ASAT (parteneriate înscrise în familia agriculturii susținute de comunitate).