web analytics
Campania Promotori ai asistenței sociale s-a derulat în Timișoara, 21-31 martie 2017

În perioada 21-31 martie 2017, Asociația CRIES în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială și Comunitară Timișoara au desfășurat campania Promotori ai asistenței sociale. Cu această ocazie, au fost invitate 12 persoane să vorbească despre importanța măsurilor de asistență socială și impactul pozitiv al acestora. S-au alăturat campaniei asistenți sociali, cadre didactice, medici, jurnaliști, reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale și beneficiari de servicii de asistență socială.

Obiectivul campaniei a fost de a aduce în prim plan faptul că asistența socială nu reprezintă doar un cost, ci este o investiție în oameni. Credem că este important să ajungă în comunitate cât mai multe informații despre impactul serviciilor de asistență socială și despre riscurile la care ne expunem ca societate dacă renunțăm la acestea.

Campania s-a desfășurat în mediul online și a avut 17.000 de vizionări. Materialele pot fi vizualizate pe pagina evenimentului la adresa: https://www.facebook.com/events/1883649751889040/.