web analytics
Anunţ achiziţie publică – Echipamente de birotică şi papetărie. Proiect ID 64094

Asociaţia Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare, cu sediul în Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu, nr. 11, ap. 1, Timişoara organizează achiziţie publică prin solicitarea de oferte în cadrul procedurii de cercetare a pieţei pentru achiziţie echipamente de birotica si papetarie, COD cpv: 42964000-1 – Echipament de birotică, COD CPV: 30192700-8 – Papetărie, aferentă proiectului Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Contractul de achizitie echipamente de birotica si papetarie, va avea o durata de 1 luna. Livrarea produselor se va face la sediul  Asociaţiei Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare,  în Timisoara, Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu, nr. 11, ap. 1. Valoarea estimata a contractului este de 6.000 lei, iar criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei cāştigătoare este cel mai mic preţ.

Documentaţia pentru ofertanţi se poate solicita la adresa: office@cries.ro.
Termenul limită de primire a ofertelor este 09.04.2013, orele 16.

Ofertele se pot depune într-un exemplar original, în plic sigilat, la adresa: Bd-ul .Bogdan Petriceicu Haşdeu, Nr. 11, ap. 1 Timişoara, Judeţul Timiş.

Informaţii suplimentare se pot obţine prin e-mail: office@cries.ro.

 

PRESEDINTE ASOCIATIA CRIES,

MIHAELA VETAN